Al sinds een aantal jaren toveren we de studio in de gure herfstmaanden om tot een gezellige, knusse plek in kerstsfeer waar ik kinderen en huisdieren in leuke kerstsettingen fotografeer. Elk jaar laat ik me weer opnieuw inspireren waardoor de settings er elk jaar anders uitzien. Het is leuk om te zien hoe de settings zich door de jaren heen hebben ontwikkeld.

Ik begon de kerstshoots best simpel in 2014, met slechts een paar items, maar ondertussen haal ik steeds meer uit de kast.
En ik zal je zeggen; deze kast zit letterlijk aardig vol met grote kerstballen, cadeau’s en nepsneeuw wat ik door de jaren heen heb verzameld. Elk jaar moet ik voor mijn gevoel de kerstsetting van het jaar ervoor weer overtreffen, en dat zal voor dit jaar dan ook een opgave worden.

Echte kerstsetting

In vergelijking tot veel andere fotostudio’s maak ik al vanaf de eerste kerstshoot gebruik van echte settings. Ik gebruik dus geen geprinte achtergronden van een open haard of van kerstbomen, maar alle items zijn echt in de studio aanwezig, zodat de kids er ook echt tussen kunnen zitten. Dit maakt de setting veel levendiger en leuker om te fotograferen.

Kerstshoot 2020

Foto’s volgen. Zie ook de social media kanalen. 
 

Kerstshoot 2019

Kerstshoot 2018

POSE-kertshoot-Jim-11-webPOSE-kerstshoot-James-Lily-8-web

Kerstshoot 2017

POSE-kerstshoot-Milou-2017-web

Kerstshoot 2016

Dit jaar waren er geen kerstshoots omdat ik een aantal maanden op reis was.

Kerstshoot 2015

pose_fotostudio_kerst-fotoshoot01POSE-fotostudio-kerstshoot-2015-web

Kerstshoot 2014

Kerstshoot-Pose-fotostudio-2014

Wat vind jij van de settings? En wat zou jij eventueel een volgende keer terug willen zien in de kerstsettings? Deel je ideeën en wie weet wordt jouw idee volgende keer wel uitgevoerd.