De band tussen moeder en kind is iets bijzonders. Iets ontastbaars wat we proberen te vangen tijdens een fotoshoot. Om deze band zo mooi en puur mogelijk te in beeld te brengen, willen we natuurlijk dat alle aandacht op jullie ligt. De keuze van de kleding is hiervoor een belangrijk onderdeel; dit moet namelijk niet te veel afleiden en juist het pure ondersteunen.

Of je een borstvoedings fotoshoot of een Mommy & Me fotoshoot wilt doen, ik geef je graag wat tips waarvan ik vind dat mooi werkt op beeld.


Bron: Pinterest

Soepelvallende tops of jurken in lichte kleuren

Met lichte kleuren geef je je look al meteen een zachte uitstraling. Het is niet voor niets dat engelen en bruiden gehuld gaan in lichte kleuren. Witte en lichte tinten geven een gevoel van puurheid en sereniteit, en leiden niet de aandacht af van het onderwerp, maar zet het juist in hun kracht. Je valt als persoon veel meer op.

Gebruik mooie materialen

Dat de kleding qua kleur niet te veel opvalt, wilt niet zeggen dat het een saai kledingstuk moet zijn. Structuren en texturen kunnen juist heel veel body aan een beeld geven. Denk aan denim, een mooi (fijngebreide) trui of vest, een satijnen blouse of misschien heb je wel iets van kant of met rouches.

Mother Nature

Wil je toch een beetje een kleurenpalet, haal je kleuren dan bijvoorbeeld uit de natuur. Aardetinten van beige tot warm oranje en diverse groentinten zijn prachtig om met elkaar te combineren.

Go Fashionable

Bovenstaande tips zorgen voor een zacht puur beeld. Maar misschien wil je het wel een hele andere twist geven en wil je stoerder of stylischer in beeld. Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een hele toffe jurk met print, een ripped jeans of een bijvoorbeeld broekpak.

Wil je meer ideeën en voorbeelden? Check dan even mijn inspiratieborden op Pinterest: Borstvoeding of Mommy & Me.

Heb je bepaald ideeën of wensen die je graag wilt bespreken? Mail ze naar info@pose-studio.nl dan denk ik graag met je mee hoe we er wat tofs van kunnen maken.