27 maart was het zover: ik was gevraagd om kids te fotograferen bij Scotch & Soda in de winkel.
Ter ere van de lancering van de nieuwe Summer of ’76 collectie, hadden alle kids de kans om de kleding te passen en hun mooiste outfit op camera vast te laten leggen.

De winkel waar ik mocht fotograferen was fijn in mijn hometown Rotterdam, gelegen in de heerlijke straat, de Meent. (Nummer 77, ongeveer 100 meter verder dan de adult shop!)

Kids konden de hele middag binnenkomen om de collectie te bewonderen. De dames van de winkel hielpen iedereen met personal stylingadvies en lieten de mooiste outfits zien en keken wat het best bij de kids paste. Hadden ze hun favoriete outfit aan, dan konden ze langs de visagietafel waar ze nog een creatief kapsel konden krijgen. De ‘rommelknot’ en de invlecht bovenop waren erg populair en pasten fantastisch bij het hele thema van de fotoshoot.

Ik vind het altijd mooi om te zien hoe iemand op kan bloeien of zich helemaal in zijn element kan voelen voor een camera. Vooral kids in deze leeftijdscategorie. Ze doen gewoon lekker hun ding. Ze gaan er staan en ze shinen de pan uit!
Jammer dat je dat als volwassene toch soms een beetje kwijt raakt. Dan ga je opeens te veel nadenken en sta je er wat ongemakkelijk.

Daarom vind ik het altijd heerlijk om kids te fotograferen. Ze zijn puur en laten gewoon zien wie ze zijn. En dat resulteert toch in hele mooie plaatjes!

Wat was het leuk!